Σχετικά με εμάς

Το Δικηγορικό γραφείο Αλκιβιάδης Χατζαντώνης και Συνεργάτες βρίσκεται στην Κω (Δωδεκάνησα), στο κέντρο της πόλης (οδός Παπαθεοφάνους αρ. 9 & Μακρυγιάννη). Ξεκίνησε τη λειτουργία του το έτος 2000 και επεκτείνεται συνεχώς σε συνεργάτες και αντικείμενο υποθέσεων.

Στα πλαίσια της λειτουργίας του, το γραφείο έχει χειριστεί υποθέσεις διεθνούς οικογενειακού δικαίου, αρπαγής ανηλίκων, διεθνών συμβάσεων, τροχαία ατυχήματα  με εμπλοκή αλλοδαπών υπηκόων, διεθνείς ταξιδιωτικές συμβάσεις (καταναλωτών, ξενοδόχων και ταξιδιωτικών πρακτορείων), διεθνείς πτωχεύσεις, έχει εκπροσωπήσει πελάτες σε δικαστήρια του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας, της Ολλανδίας και της Ιταλίας, σε υποθέσεις σεξουαλικών αδικημάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, εγκληματών τελουμένων με χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών σε περισσότερες από μια χώρες, κλπ.

Παράλληλα λειτουργούμε ως δικηγόροι της Αμερικανικής Πρεσβείας και της Αγγλικής Πρεσβείας για υποθέσεις στα Δωδεκάνησα.

Το γραφείο συνεργάζεται με υψηλού επιπέδου δικηγορικά γραφεία και με μεγάλα Δικηγορικά Γραφεία, σ’ολη την Ελλάδα και το εξωτερικό (Κύπρος, ΗΠΑ, Αυστραλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία, Ιταλία κλπ).

Το δικηγορικό μας γραφείο εξυπηρετείται από ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων Δικαστικών Επιμελητών, Συμβολαιογράφων, Πραγματογνωμόνων, Γραφολόγων, Πολιτικών Μηχανικών, Ιατρών, Οικονομολόγων, Επενδυτικών και άλλων Συμβούλων, σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι προσφέρουν την εξειδικευμένη γνώση των, σε κάθε είδους υπόθεση.

Το Δικηγορικό γραφείο Αλκιβιάδης Χατζαντώνης και Συνεργάτες αναλαμβάνει την δικαστική εκπροσώπηση σας σε κάθε είδους Ποινική, Αστική και Διοικητική σας υπόθεση σ΄ολη την Ελλάδα και το εξωτερικό και σε κάθε βαθμό (Άρειο Πάγο Συμβούλιο Επικρατείας και Ευρωπαϊκά Δικαστήρια), την παροχή νομικών συμβουλών και γνωμοδοτήσεων, καθώς και την διαχείριση κάθε είδους νομικών υποθέσεων σας.

Το γραφείο μας λειτουργεί όλο το χρόνο, με πλήρη γραμματειακή υποστήριξη και σύγχρονη ηλεκτρονική υποδομή , έχει άμεση νομοθετική ενημέρωση και σύνδεση με νομικές τράπεζες πληροφοριών, ενώ συνεργάτες μας ομιλούν καλά την Αγγλική, Γαλλική, Ιταλική και Γερμανική γλώσσα.

Μοιραστείτε το!

Επικοινωνία

Δικηγορικό Γραφείο

Αλκιβιάδη Χατζαντώνη & Συνεργατών

Μακρυγιάννη & Παπαθεοφάνους
853 00 | Κως
Δωδεκάνησα
Ελλάδα
+30 22420 21776
+30 22420 45933
Δικηγορικό Γραφείο Αλκιβιάδη Χατζαντώνη & Συνεργατών
facebook.com/koslawoffice

Ώρες Λειτουργίας Γραφείου

Δευτέρα 08:00 έως 15:00 & 17:30 έως 21:00
Τρίτη 08:00 έως 15:00 & 17:30 έως 21:00
Τετάρτη 08:00 έως 15:00 & 17:30 έως 21:00
Πέμπτη 08:00 έως 15:00 & 17:30 έως 21:00
Παρασκευή 08:00 έως 15:00 & 17:30 έως 21:00
Σάββατο 08:00 έως 13:30
Κυριακή Κλειστά

Επικοινωνία μέσω e-Mail 24 ώρες/ημέρα

Ο δικτυακός τόπος «www.koslawoffice.gr» αποτελεί μία προσφορά του δικηγορικού γραφείου Αλκιβιάδης Χατζαντώνης & Συνεργάτες στον δικτυακό επισκέπτη και δεν υποκρύπτει οποιαδήποτε σχέση μεταξύ δικηγόρου και εντολέα - πελάτη, ή δημιουργεί τέτοια σχέση. Οι παρεχόμενες πληροφορίες, ενημερώσεις, δημοσιεύσεις και υποδείγματα κάθε μορφής, παρέχονται εντελώς δωρεάν, είναι ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα.